Brasseriezaalruimte 't Schuurtjebar zaalruimte 't Schuurtjezaalruimte 't Schuurtjeterras zaalruimte 't Schuurtjeoverdekt terras zaalruimte 't Schuurtje

Horeca & Zaalhuur

Brasserie

In de brasserie kunt u genieten van een drankje of gezellig een spelletje spelen die u uit de bibliotheek kunt halen.
ook is hier een poolbiljart, bibliotheek en een tv-hoek. 
Een makkelijke hap of een lekker ijsje vindt u in onze snackbar.
geopend april t/m september.

De brasserie is ook een geschikte locatie voor feesten en partijen. Deze ruimte biedt 80 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 150 personen.
Wanneer u uw verjaardag wilt vieren of een leuke familiedag wilt houden, vergaderingen, workshops etc. Er zijn voldoende mogelijkheden om dit op de Tabaksschuur te doen.

Partyruimte “ t Schuurtje “

De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar, keuken (inclusief inventaris) en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue.

Ook beschikken wij over een houtoven voor heerlijke verse pizza’s, dit kunt u door ons laten verzorgen.

In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen omzetten in een feest of partij waar u nog lang met een goed gevoel aan terug kunt denken. Neemt u gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wij werken samen met Brenda's Catering, klik op het logo hieronder voor meer informatie hierover.      

Aanvraag formulier

Kalender (dd-mm-jjjj)  (uu:mm) 

k ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.