Ga direct naar:

Trekkershutten

De trekkershut is een uitstekende rust- en verblijfplaats. Deze praktische accommodatie biedt een goed bed, een kookgelegenheid, een zitje, licht en stroom. De trekkershut is ingericht voor 4 personen. De trekkershutten liggen op loopafstand van het sanitairgebouw. Reserveer nu


Vrijstaande chalets (max. 4 personen)

De vrijstaande chalets met veranda zijn modern en bieden veel privacy. Het chalet heeft twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met twee 1-pers. bedden. Er ligt een ruim terras naast het chalet en er staat een schuurtje om bijvoorbeeld fietsen in te stallen.
Reserveer nu | Informatie & Foto's


Vrijstaand chalet "de eik" (max. 6 personen)

Luxe 6 persoons chalet met drie slaapkamers, één slaapkamer met 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed. Chalet "de eik" heeft een ruime badkamer, woonkamer met LCD TV en een compleet ingerichte keuken met afwasmachine en combi-magnetron. Het chalet heeft een overdekte veranda met tuinset, er ligt een ruim terras met picknicktafel.
Reserveer nu | Informatie & Foto's


Geschakelde chalets (2pers. en 4 pers. chalets)

De geschakelde chalets zijn ondergebracht in een monumentale tabaksschuur die kenmerkend is voor de omgeving. De chalets hebben een terras met voldoende privacy. Wij beschikken over 2-persoons en 4-persoons chalets.
Reserveer nu 2 persoons | Reserveer nu 4 persoons | Informatie & Foto's


Vrijstaand chalet "Plataan" (max. 4 personen) mobile

Het huisje heeft een rustige ligging aan de rand van het park. De indeling is alsvolgt; twee slaapkamers, één slaapkamer met 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden. Chalet "Plataan" heeft een ruime badkamer, woonkamer met LCD TV en een compleet ingerichte keuken. Het chalet heeft een overdekte veranda met tuinset en er ligt een ruim terras met terrasmeubilair.
Reserveer nu | Informatie & Foto's |  Download de inventarislijst


Voor langere tijd huren?

In de periode van oktober t/m april zijn alle chalets te huur voor de lange termijn. Zoekt u tijdelijk woonruimte bijvoorbeeld i.v.m. een verhuizing dan kunt telefonisch contact met ons opnemen.