Jaarplaatsen

Jaarplaatsen chalets

Is het altijd al uw droom geweest om een eigen tweede huisje midden in de natuur te bezitten? Op de Tabaksschuur is dit mogelijk!

Wij verhuren prachtige jaarplaatsen speciaal voor chalets en stacaravans. U hoeft dus geen dure grond aan te schaffen.De jaarplaatsen voor chalet of stacaravan zijn ruim van opzet en rustig gelegen. (de kavels zijn minimaal 150 m2 tot 250 m2) Alle plaatsen zijn voorzien van een tuin, zodat u uw eigen privacy kunt waarborgen. De jaarplaatsen beschikken over;

  • water- en rioolaansluiting
  • elektra  (16 ampère)
  • gas (propaan of aardgas)
  • draadloos internet
  • kabeltelevisie (analoog en digitaal)

Natuurlijk kunt u niet alleen van april tot november gebruik maken van uw stacaravan of chalet, ook de in de winter is ons park gewoon geopend (m.u.v. de horeca en de receptie). Jaarplaatsen mogen bij ons uitsluitend voor recreatief gebruik worden gehuurd. Permanente bewoning is dus niet toegestaan.

Lijkt het u niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die u zult vinden op ons park en in de omliggende omgeving van de utrechtse heuvelrug & de betuwe? Bent u nog op zoek naar een luxe chalet of een stacaravan voor op uw eigen jaarplaats? Kijkt u eens op het actuele te koop aanbod. Een jaarplaats huurt u niet zomaar, dit is natuurlijk een hele stap. Daarom nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. de koffie staat voor u klaar!

Bekijk verkoop aanbod