Omgeving

Chaletpark & Camping de Tabaksschuur grenst aan natuurgebied de Amerongse Berg dat deel uitmaakt van het Nationaalpark Utrechtse Heuvelrug.

Het gebied kent een afwisselend landschap met bossen, water en dijken, waarin een groot aantal wandel en fietspaden zijn uitgezet. Deze voeren langs mooie plekjes en pittoreske dorpjes. Bijvoorbeeld Amerongen dat alleen al vanwege een prachtig kasteel en een interessant tabaksmuseum een bezoek waard is.Ons park ligt direct naast een prachtige mountainbikeroute over de Amerongse berg. Mountainbike liefhebbers uit de verre omtrek hebben deze route reeds afgelegd. Wij bieden een ideale rustplaats voor bikers en kunnen arrangementen samenstellen. Wilt u een mountainbike huren? klik op de link 

In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen , Doorn, Rhenen, en Wageningen.  Voor een heerlijk dagje shoppen?...Utrecht, Arnhem en Amersfoort is binnen een half uur bereikbaar ! maar ook Veenendaal heeft een leuk overdekt winkel centrum en daar bent u binnen 10 minuten. Rhenen is een prachtig stadje, met de historische Grebbeberg en het Ouwehands Dierenpark. Ons park ligt ook vlakbij recreatiegebied Kwintelooijen. Zwembaden zijn er voldoende in de omgeving van het park. Het bosbad Leersum is op fietsafstand. Het eiland van Maurik en het Henschotermeer ook een aanrader!

MTB routes