Huren

Trekkershutten

De trekkershut is een uitstekende rust- en verblijfplaats voor 1 tot maximaal 3 nachten. Deze praktische accommodatie biedt 2 stapelbedden, een kookgelegenheid, een tafel met 4 stoelen, licht en stroom. De trekkershut is ingericht voor 4 personen. Bij de hut staat buiten een pickniktafel. Rustig gelegen in het midden van een veld. Slaapzak en beddengoed dient u zelf mee te nemen. De trekkershutten liggen op loopafstand van het sanitairgebouw. 

Reserveer nu Informatie & foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Appartement 't Schuurtje (max. 2 personen)

't Schuurtje is een prachtig appartement geschikt voor 2 personen.

Dit luxe appartement heeft een ruime living en 2 persoonsslaapkamer en is ondergebracht in een monumentale tabaksschuur.

Buiten is er een overdekt terras met bbq, zodat u volop kan genieten van het buitenleven.

 

Reserveer nu Informatie & foto's Inventarislijst

Vrijstaand chalet "de Berk" & "de Linde" (max. 5 personen)

Luxe 5 persoons chalets met twee slaapkamers, één slaapkamer met 2-persoonsbed en de tweede slaapkamer met éénpersoonsbed en stapelbed. Chalet "de berk" heeft een ruime badkamer, woonkamer met LCD TV en een compleet ingerichte keuken met afwasmachine. Het chalet heeft een overdekte veranda met zitje en ruim terras. Veel groen en privacy om het chalet heen.

Reserveer nu Informatie en foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Vrijstaand chalet "de eik" (max. 6 personen)

Luxe 6 persoons chalet met drie slaapkamers, één slaapkamer met 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed. Chalet "de eik" heeft een ruime badkamer, woonkamer met LCD TV en een compleet ingerichte keuken met afwasmachine. Het chalet heeft een overdekte veranda met tuinset en ruim terras.

Reserveer nu Informatie en foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Vrijstaande chalets (max. 4 personen)

De vrijstaande chalets met veranda zijn modern en bieden veel privacy. Het chalet heeft twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met twee 1-pers. bedden. Er ligt een ruim terras naast het chalet en er staat een schuurtje om bijvoorbeeld fietsen in te stallen.

Reserveer nu Informatie en foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Vrijstaand chalet "Plataan" (max. 4 personen)

Het huisje heeft een rustige ligging aan de rand van het park. De indeling is alsvolgt; twee slaapkamers, één slaapkamer met 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden. Chalet "Plataan" heeft een ruime badkamer, woonkamer met LCD TV en een compleet ingerichte keuken. Het chalet heeft een overdekte veranda met tuinset en er ligt een ruim terras met schuurtje. Rondom het chalet veel groen en privacy. 

Reserveer nu Informatie en foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Geschakelde chalets (2pers. en 4 pers. chalets)

De geschakelde chalets zijn ondergebracht in een monumentale tabaksschuur.  De chalets hebben een terras met voldoende privacy. Wij beschikken over 2-persoons en 4-persoons chalets.

Reserveer nu Informatie en Foto's Download de inventarislijst & verblijfsinformatie

Voor langere tijd huren?

In de periode van oktober t/m april zijn alle chalets te huur voor de lange termijn. Zoekt u tijdelijk woonruimte bijvoorbeeld i.v.m. een verhuizing dan kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Neem contact op