Horeca & zaalverhuur

De Bar

De bar is een knusse ruimte met haard tussen de receptie en de "Huyskamer" met openslaande deuren naar een zonnig terras. De bar is geopend tijdens vaste openingstijden en met activiteiten ( bijvoorbeeld een Italiaanse avond met verse pizza's uit onze eigen houtoven). In onze bar kunt u terecht voor een drankje met bijvoorbeeld een heerlijke puntzak friet of borrelgarnituur. Afhalen van frietjes is ook mogelijk.

De Huyskamer

De Huyskamer is te bereiken via de zijkant van het hoofdgebouw en is iedere dag geopend tussen 9.00-22.00 uur. Deze ontspaningsruimte heeft een koffieautomaat, bibliotheek, poolbiljart, spelletjeskast en tv-hoek (incl. eredivisie "live") De huyskamer is ook een schuilplaats voor kampeerders bij slecht weer.

Bekijk workshops

Zaalhuur & Catering

I.v.m. met de 1,5 meter maatregel kunnen wij in onze horecaruimte momenteel niet verhuren voor grote gezelschappen, uiteraard hopen wij dat dit snel weer mogelijk is.

De bar & huyskamer kunt u alleen afhuren met verzorging van catering & personeel.

De bar is tijdens de wintermaanden te huur tussen oktober - maart.

Tijdens het seizoen  ( april tot september) is de bar te huur alleen door de weeks en niet in de weekenden.

Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar en buiten een sfeervol overdekt terras met lounge bank. Ook beschikken wij over een houtoven voor heerlijke verse pizza’s, dit kunt u door ons laten verzorgen.

In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen omzetten in een feest of partij waar u nog lang met een goed gevoel aan terug kunt denken. Neemt u gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij werken samen met Brenda's Catering.

Link naar Brenda's Catering

Neem contact met ons op

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.